KEMALANGAN DI ACEH: USM TUBUH PASUKAN PASCA TRAUMA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 13 Mac 2015 Suasana sedih menyelubungi sekitar kawasan Kargo MAS Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang (PIA) pagi ini menunggu ketibaan jenazah Muhammad Izzamir Nabihan bin A. Majid, 23, yang meninggal dunia apabila bas yang dinaikinya bersamasama 19 pelajar lain dan 6 orang kakitangan termasuk 5 orang pensyarah Universiti Sains Malaysia (USM) dari Pusat Pengajian Kejuruteraan Bahan dan Sumber Mineral Kampus Kejuruteraan USM Nibong Tebal terlibat dalam kemalangan di Aceh Rabu lalu.