KEMALANGAN ACHEH, PENGALAMAN YANG TIDAK DAPAT DILUPAKAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 13 Mac 2015 Kemalangan di Acheh merupakan satu tragedi yang tidak mungkin dapat dilupakan seumur hidup namun redha dengan apa yang berlaku sebagai takdir namun tetap berasa amat sedih dengan kematian salah seorang pelajar.