ASIA TENGGARA LUBUK KAJIAN GENOMIK MANUSIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUALA LUMPUR, 17 Mac 2015 Asia Tenggara khususnya Semenanjung Malaysia disifatkan oleh saintis sebagai lubuk emas untuk menjalankan kajian genomik manusia ekoran kepelbagaian dalam kalangan masyarakat berbilang kaumnya.