ADIK ARWAH IZZAMIR REDHA PEMERGIANNYA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 13 Mac 2015 – Adik kepada Allahyarham Muhammad Izzamir Nabihan A. Majid, Muhammad Izzaman Nabihan redha dengan pemergian abangnya yang meninggal dunia apabila bas yang dinaiki terlibat dalam kemalangan di Acheh.