USM BANTU NEGERI KEDAH PACU TRANSFORMASI LUAR BANDAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 10 Mac 2015 – Pemantauan perlu dilaksanakan secara berterusan terhadap pembangunan dan transformasi luar bandar supaya Program Pembangunan Kerangka Strategik 3P (Penerangan, Pembasmian Kemiskinan & Pembangunan Luar Bandar) yang dijalankan selaras dengan agenda Rancangan Malaysia Kesebelas (RMK-11) dapat bersama-sama memacu transformasi luar bandar dalam membasmi kemiskinan negara.