TEMA SPARKS PIKAT JURI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 2 Mac 2015 – Rekabentuk sekumpulan pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) yang membawa tema 'SPARKS' telah memikat juri Pertandingan Struktura Design Challenge dan menobatkan 5 Men Studio sebagai juara pertandingan anjuran UDA Holdings tersebut.