PEMANGKU NAIB CANSELOR USM TERIMA KUNJUNGAN HORMAT PESURUHJAYA TINGGI SINGAPURA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 5 Mac 2015 Pemangku Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dato’ Dr. See Ching Mey telah menerima kunjungan hormat daripada Pesuruhjaya Tinggi Republik Singapura, Vanu Gopala Menon di Pejabat Naib Canselor di sini barubaru ini.