KUNJUNGAN KEDUTAAN IRAN KE USM PERKUKUH HUBUNGAN AKADEMIK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 5 Mac 2015 Timbalan Naib Canselor Hal Ehwal Akademik dan Antarabangsa Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dato' Dr. Ahmad Shukri Mustapa Kamal hari ini menerima kunjungan hormat delegasi dari kedutaan Iran di Malaysia di Bilik Persidangan Canselori USM.