KPTN 2015 CAPAI SASARAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
BERTAM PULAU PINANG, 2 Mac 2015 – Karnival Pendidikan Tinggi Negara ‘Jom Masuk IPT’ Zon 2 Pulau Pinang atau KPTN 2015 mencapai sasaran seramai 50,000 orang pengunjung selama dua hari penganjuran dari 28 Feb dan 1 Mac yang lalu di Institut Perubatan & Pergigian Termaju (IPPT), Universiti Sains Malaysia (USM), Kepala Batas.