JARINGAN INTEGRASI ASEAN PERLU DIPERKUKUH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 6 Mac 2015 - Jaringan integrasi yang kukuh dan mapan di antara negara - negara Persatuan Negara Asia Tenggara (ASEAN ) amat perlu dalam meniti arus globalisasi kini agar dapat bersaing secara sihat dalam melonjakkan ekonomi ASEAN.