IPT DIGESA TINGKAT KESEDARAN KESELAMATAN PEKERJAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 3 Mac 2015 – Institut Pengajian Tinggi (IPT) digesa untuk meningkatkan kesedaran dalam keselamatan dan kesihatan pekerjaan kerana institusi tersebut bakal melahirkan ramai tenaga kerja pada masa hadapan.