2,000 PENGUNJUNG SERTAI JEJAK MENARA 2015 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, KELANTAN 28 Februari 2015 – Hampir 2,000 pengunjung dalam kalangan lepasan sekolah yang mengintai peluang untuk menyambung pengajian di menara ilmu memanfaatkan program Jejak Menara 2015 Peringkat Negeri Kelantan, di sini barubaru ini.