USM TANDATANGAN PERSEFAHAMAN TUBUH PUSAT PENYELIDIKAN ANTARABANGSA PERTAMA SAINS PENUAAN USM (URICAS) - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
TOKYO, JEPUN, 20 Februari 2015 Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) dengan Institut Penyelidikan RIKEN Jepun bertempat di Kampus RIKEN Wako, Tokyo, Jepun.