SELAMAT TAHUN BAHARU CINA – KUKUHKAN KESATUAN DALAM KEPELBAGAIAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 18 Februari 2015 Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato' Dr. Omar Osman mengucapkan Selamat Tahun Baharu Cina kepada semua yang menyambut perayaan tersebut dalam kalangan warga USM, para alumni mahu pun rakan taulan di mana sahaja berada.