SASAR 50,000 PENGUNJUNG: WARGA UTARA DIPELAWA SERBU KARNIVAL JOM MASUK IPT DI BERTAM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 24 Februari 2015 – Warga utara khususnya masyarakat di negeri ini dipelawa untuk memeriahkan Karnival Pendidikan Tinggi Negara (KPTN) 2015, Jom Masuk Institusi Pengajian Tinggi (Jom Masuk IPT) yang akan berlangsung pada Sabtu dan Ahad (28 Februari dan 1 Mac) depan di Institut Perubatan dan Pergigian Termaju (IPPT), Universiti Sains Malaysia (USM) di Bertam, Kepala Batas.