PELA JAR USM MUNCUL JUARA DAN NAIB JUARA DALAM PERTANDINGAN REKA BENTUK ANJURAN UDA HOLDINGS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUALA LUMPUR, 26 Februari 2015 Dua pasukan pelajar dari Pusat Pengajian Perumahan, Bangunan dan Perancangan (HBP) Universiti Sains Malaysia (USM) sekali lagi mengharumkan nama universiti apabila mengungguli pertandingan Structura Design Challenge 2014 anjuran UDA Holdings Berhad (UDA) dengan kerjasama Kementerian Pendidikan Malaysia yang julung kali diadakan.