NAIB CANSELOR USM TERIMA KUNJUNGAN HORMAT DELEGASI UNIMAS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 26 Februari 2015 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dato’ Dr. Omar Osman hari ini menerima kunjungan hormat delegasi Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS) di Bilik Persidangan Canselori USM.