MGTF USM ANJUR PAMERAN 'SELEPAS BANJIR' - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 17 Februari 2015 – Muzium dan Galeri Tuanku Fauziah Universiti Sains Malaysia (MGTF USM) kini sedang menganjurkan pameran bertajuk 'Selepas Banjir', bermula dari 11 Februari sehingga 7 Mac 2015 nanti.