CELESTICA SUMBANG SMT LENGKAP KEPADA USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 18 Februari 2015 - Syarikat Surface Mount Technology (SMT) terkemuka iaitu Celestica Malaysia Sdn. Bhd. (CMSB) menyumbangkan lima unit mesin kepada Universiti Sains Malaysia (USM) sebagai salah satu kerjasama melalui penandatanganan Memorandum Perjanjian (MoA) kedua-dua pihak.