USM-PHARMANIAGA BANGUN MODEL FARMASI KOMUNITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 13 Februari 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Pusat Racun Negara (PRN) dan anak syarikat Pharmaniaga Berhad (PB) iaitu Pharmaniaga Pristine Sdn. Bhd. (PPSB) akan mewujudkan dan membangunkan satu model farmasi komuniti yang akan menjadi tapak latihan bagi pelajar-pelajar farmasi dari institusi-institusi pengajian tinggi tempatan.