USM PINDAH TEKNOLOGI KULTUR TISU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KULIM KEDAH, 10 Februari 2015 - Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini menyaksikan satu lagi sejarah tercipta dengan perpindahan teknologi atau Knowledge Transfer Programme (KTP) dalam bidang kultur tisu kepada Kedah Bioresources Corporation (KBIOCORP).