USM PERKUKUH KERJASAMA STRATEGIK DENGAN UMT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 9 Februari 2015 Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini memperkukuhkan kerjasama strategik dengan Universiti Malaysia Terengganu (UMT) dengan menandatangani persefahaman dalam satu majlis yang berlangsung di sini hari ini.