USM DAN UMK ANJUR PERSIDANGAN PENGURUSAN BENCANA BANJIR KELANTAN 2015 DI KELANTAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
Universiti Sains Malaysia (USM) dan Universiti Malaysia Kelantan (UMK) akan menganjurkan Persidangan Pengurusan Bencana Banjir Kelantan 2015 pada 14 hingga 16 Februari ini di Dewan Utama, USM Kampus Kesihatan, Kubang Kerian Kelantan.