USM DAN OKB BANTU PESAKIT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
WAKAF BHARU, KELANTAN 3 Februari 2015- Keluarga dan penerima sumbangan dari Universiti Sains Malaysia (USM) dan Persatuan Orang Kota Bharu (OKB) menzahirkan rasa terharu dan terima kasih atas sumbangan yang diterimanya baru-baru ini.