PTPM BOLOT HADIAH PERTAMA DAN KETIGA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 11 Februari 2015 - Pusat Teknologi Pengajaran dan Multimedia (PTPM) Universiti Sains Malaysia (USM) membolot hadiah utama dan ketiga pertandingan Youtube Bahagian Jaringan Industri dan Masyarakat (BJIM) –USM.