KERANGKA PENGURUSAN BENCANA PERLU DIWUJUD - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 14 Februari 2015 Satu kerangka pengurusan bencana dan pengurangan risiko perlu dibentuk bagi memberi input komprehensif untuk mengenalpasti perkaraperkara penting yang perlu diberi perhatian dalam aspek pengurusan sebelum, sewaktu dan selepas bencana.