BEKERJA BERSAMA-SAMA MEMACU KECEMERLANGAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 6 Februari 2015 – Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato' Dr. Omar Osman hari ini menyeru agar semua pihak bekerja bersamasama dalam memacu kecemerlangan universiti di negara ini.