BANYAK BOLEH DICONTOHI DARI USM – DELEGASI GHANA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 11 Feb. 2015 – Pembangunan pesat dan pelbagai kisah kejayaan Universiti Sains Malaysia (USM) sejak mula ditubuhkan pada 1969 sehingga ke hari ini disifatkan sebagai mengagumkan dan banyak yang boleh dicontohi darinya.