USM PERTAMA JALIN KERJASAMA DENGAN ECC - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 4 Feb. 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) menjadi universiti pertama negara dan dari luar United Kingdom yang menjalin kolaborasi strategik dengan Educational Competencies Consortium (ECC), sebuah agensi yang bertanggungjawab menguruskan pembangunan kompetensi kepada 125 universiti di England.