USM PERLUAS KOLABORASI DENGAN IRAQ - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 30 Januari 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) memperluas kolaborasi dengan rakan strategik dari negara Iraq, Ishik University (IU) melalui satu memorandum persefahaman (MoU) yang dimeterai di sini, hari ini.