TEKNOLOGI HIDROGEN TENAGA BAHARU JIMAT PETROL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 5 Feb.2015 – Penyelidik Universiti Sains Malaysia (USM) menghasilkan inovasi unik menjana gas hidrogen dari air yang dikenali sebagai Gajet Jimat Minyak Berasaskan Air yang terbukti berkesan menjimatkan penggunaan minyak petrol sehingga 50 peratus.