RAKYAT MALAYSIA DAN USM PRIHATIN - Anjur Persidangan Pengurusan Bencana Pasca Banjir - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 25 Januari 2015 Rakyat Malaysia menerima bencana banjir dan bencana alam sebagai satu dugaan dan redha. Malah ia dijadikan sebagai satu usaha untuk melakukan muhasabah.