ORANG RAMAI DIJEMPUT HADIRI SESI PENDENGARAN AWAM PELAN PENDIDIKAN MALAYSIA (PENGA JIAN TINGGI) DI USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
Orang ramai dijemput menghadiri Sesi Pendengaran Awam Pelan Pendidikan Malaysia (Pengajian Tinggi) pada hari Ahad, 8 Februari 2015, jam 8.30 pagi – 12.00 tengah hari di Dewan Budaya Universiti Sains Malaysia (USM), Pulau Pinang.