NC SERU PEGAWAI MUDA PALAPES KEMBALI BERBAKTI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
GURUN, 26 Januari 2015 Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Prof. Dato' Dr. Omar Osman, menyeru pegawai muda Pasukan Latihan Pegawai Simpanan (PALAPES) yang telah tamat dapat kembali ke USM mencurah bakti bersamasama universiti membangunkan PALAPES di peringkat yang lebih tinggi.