LAHIRKAN GRADUAN FARMASI YANG HOLISTIK, SERU TNC - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 30 Januari 2015 Universiti perlu memainkan peranan yang lebih aktif untuk menghasilkan lebih banyak graduan yang bukan sahaja cemerlang dari segi akademik tetapi juga dalam aktivitiaktiviti kokurikulum seperti sukan.