“SAYA LEBIH MENGHARGAI ERTI PERPADUAN” – LIM KOK KHENG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
GURUN, 26 JANUARI 2015 – “Saya lebih menghargai apa ertinya perpaduan dan toleransi selain mengajar saya untuk mendisiplinkan diri dalam apa juga cabaran yang dilalui” Demikian kata Lim Kok Kheng, pelajar tahun empat Ijazah Sarjana Muda Sains Kemasyarakatan, Universiti Sains Malaysia (USM) dengan pengkhususan Ekonomi.