USM TUBUH 2 PUSAT BAHARU DAN PERKUKUHKAN PUSAT MEDIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 21 Januari 2015 - Universiti Sains Malaysia (USM) menghargai sumbangan media dan perhatian besar yang diberi selama ini.Bercakap dalam Perutusan Tahunan Naib Canselor “Bersama-sama untuk Kecemerlangan Universiti (BUKU) 2015” yang bertemakan Memacu Kecemerlangan Pengajian Tinggi Negara di sini, Naib Canselornya Profesor Dato’ Dr. Omar Osman berkata, seluruh kakitangan USM perlu sedar terhadap perhatian masyarakat terutamanya melalui media kepada universiti selama ini berdasarkan begitu banyak liputan yang diperolehi selama ini.