USM HARGAI SUKARELAWAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 21 Januari 2015- Universiti Sains Malaysia (USM) menghargai semua mereka yang terlibat dalam membantu mangsa-mangsa banjir dan melaksanakan program-program termasuk mencuci sekolah melalui operasi pasca banjir.