USM DAN SENGENICS BINA MAKMAL TALASEMIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 20 Januari 2015- Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Malaysian Node of the Human Variome Project (MyHVP) bekerjasama dengan Sengenics Sdn. Bhd. (SSB) akan membina makmal molekul yang berfokus kepada genetik, genomik dan bioinformatik terutamanya penyakit talasemia.