USM BERSUNGGUH-SUNGGUH BANTU KOMUNITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 22 Januari 2015 Perutusan Naib Canselor semalam memperlihatkan kesungguhan USM berkerjasama dengan komuniti dalam mentransformasi pelbagai kumpulan yang memerlukan perhatian dan bantuan. Ini akan menjelaskan peranan universiti melalui kepakaran yang ada dalam proses pembangunan komuniti dan negara.