PENCAPAIAN USM 2014 MEMBERANGSANGKAN – USM TANDATANGAN PERSEFAHAMAN DENGAN LEBIH 400 INSTITUSI DI 60 BUAH NEGARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 21 Januari 2015 - Walau pun secara terperincinya, pencapaian Universiti Sains Malaysia (USM) sepanjang 2014 sedang dianalisis, namun data dan statistik yang ada menunjukkan pencapaian USM adalah memberangsangkan.