PELBAGAI PIHAK SAMBUT BAIK CADANGAN PERKASAKAN KEUSAHAWANAN USM DAN PENUBUHAN KAMPUS PENYELIDIKAN TEKNOLOGI, SAINS DAN KEUSAHAWANAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 22 Januari 2015 Pelbagai pihak menyambut baik cadangan Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dato’ Dr. Omar Osman semalam untuk memperkasakan program keusahawanan sebagai satu strategi dalam memacu kecemerlangan.