NAIB CANSELOR USM GARIS LIMA STRATEGI KECEMERLANGAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 21 Januari 2015 – Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dato’ Dr Omar Osman menggariskan lima strategi dan 115 program untuk dilaksanakan sepanjang 2015 bagi membolehkan USM memacu kecemerlangan dalam Program Pemacuan Untuk Kecemerlangan (APEX).