NAIB CANSELOR SERU PENTADBIR LEBIH PRODUKTIF - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 21 Januari 2015 Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dato’ Dr. Omar Osman menyeru agar para pentadbir bekerja keras dan lebih produktif dalam menjalankan tanggungjawab yang ada.