300 ORANG KAKITANGAN USM ANTARA MANGSA BANJIR KELANTAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 3 Januari 2015 Kirakira 300 orang kakitangan Universiti Sains Malaysia (USM) adalah antara mereka yang menjadi mangsa banjir yang melanda negeri Kelantan pada hujung Disember lalu. Antaranya ialah jururawat Hospital USM, Hanun Izzati binti Hamzah, 26, yang baharu berkahwin dan sedang mengandung anak pertamanya.