6,600 PELAJAR RPJJ HADIR KURSUS INTENSIF MULAI 21 JANUARI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 19 JANUARI 2015 – Sejumlah 6,600 orang pelajar Rancangan Pendidikan Jarak Jauh 2014/2015 akan berada di kampus induk USM Pulau Pinang bermula 21 Januari ini mengikuti Kursus Intensif berakhir pada 10 Februari 2015.