JENDELA: Buletin Perpustakaan Universiti Sains Malaysia, Bilangan 10 - Perpustakaan, Hamzah Sendut (Perpustakaan Hamzah Sendut, 2018)
Edisi kali ini memaparkan pelbagai topik dengan skop pengantarabangsaan dan tempatan yang lebih banyak. Perkongsian maklumat tentang persidangan berprestij bagi bidang Perpustakaan iaitu IFLA WLIC Kuala Lumpur 2018 merupakan tumpuan kali ini.