Peperiksaan Perkhidmatan Juruteknik J17 Kertas II (Elektronik/Komputer) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2013)

(untitled)
Tarikh : 18 Disember 2013 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 12.00 tgh (3 jam) Tempat : Kampus Induk ______________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi DUA (2) Bahagian seperti berikut: Bahagian A : EMPAT PULUH (40) soalan berbentuk objektif disediakan. Jawab SEMUA soalan. Setiap soalan membawa satu (1) markah. Bahagian A menyumbang 40 markah. Bulatkan jawapan anda di dalam kertas soalan dan kembalikan kepada Pengawas apabila tamat peperiksaan. Bahagian B : LIMA (5) soalan berbentuk esei disediakan. Jawab TIGA (3) soalan sahaja. Setiap soalan membawa dua puluh (20) markah. Bahagian B menyumbang 60 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 15 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN