Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Penyediaan Makanan N17 Kertas II - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2013)

(untitled)
Tarikh : 18 Disember 2013 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 11.30 tgh (2 ½ jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi DUA (2) Bahagian seperti berikut: Bahagian A : TIGA (3) soalan disediakan. Jawab DUA (2) soalan. Setiap soalan bernilai 20 markah. Bahagian A menyumbang 40 markah. Bahagian B : LIMA (5) soalan disediakan. Jawab TIGA (3) soalan. Setiap soalan bernilai 20 markah. Bahagian B menyumbang 60 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 3 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN