Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Penyelidik Sosial N17 Kertas II - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2013)

(untitled)
Tarikh : 18 Disember 2013 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 11.00 pagi (2 jam) Tempat : Kampus Induk ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi LIMA (5) soalan berbentuk esei dikehendaki menjawab TIGA (3) soalan sahaja. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 3 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN